Terug naar blog

Pasen 2024: Leuke Paascadeaus voor kinderen

woensdag 13 maart 2024

Het is bijna Pasen en dat betekent dat het tijd is om je mandje te vullen met kleurrijke eieren en natuurlijk leuke paascadeautjes!

Pasen 2024: Leuke Paascadeaus voor kinderen

Of je nu op zoek bent naar het perfecte geschenk voor je vrienden, familie of zelfs voor jezelf, Pasen biedt tal van mogelijkheden om iets speciaals te vinden. Dus pak je mandje maar vast en laten we samen ontdekken wat er op ons verlanglijstje kan staan!

Wanneer valt Pasen?

Pasen is een feest dat elk jaar op een andere datum valt. Het wordt gevierd op de eerste zondag na de eerste volle maan in de lente op het noordelijk halfrond. Dit betekent dat Pasen ergens tussen 22 maart en 25 april kan vallen.

Het paasfeest herinnert ons niet enkel aan belangrijke momenten uit het verleden, zoals het Laatste Avondmaal, maar het wordt ook geassocieerd met de komst van de lente, met kleurrijke bloemen, zingende vogels en leuke activiteiten zoals eieren zoeken en samen genieten van lekker eten en gezelschap. Dit jaar valt Pasen op 31 maart.

Wat zet je op een verlanglijstje voor Pasen?

  1. Chocolade Paaseieren: Ah, wat is Pasen zonder heerlijke chocolade paaseieren? Ze komen in alle kleuren en smaken, van melkchocolade tot witte chocolade en zelfs gevuld met verrukkelijke vullingen zoals karamel of praliné. Yum!

  2. Knuffelkonijn: Een zacht en pluizig knuffelkonijn is perfect om mee te knuffelen en te spelen. Of je nu een echt konijn wilt of een schattig pluche exemplaar, een knuffelkonijn zal je zeker laten glimlachen!

  3. Kleurrijke Paasmand: Een mooie, kleurrijke mand om al je Paaseieren in te verzamelen tijdens de eierspeurtocht! Kies er een met je favoriete kleuren en versieringen om je Pasen nog feestelijker te maken.

  4. Kleurpotloden en Kleurboeken: Laat je creativiteit de vrije loop met kleurpotloden en kleurboeken! Van schattige konijntjes tot mooie lentebloemen, er is genoeg om in te kleuren en van te genieten.

  5. Kleurplaat Pasen: Een leuke kleurplaat met Paasthema om je eigen kunstwerk te maken! Of het nu een paashaas is of een mand vol met eieren, het kleuren van een paasafbeelding is een geweldige manier om in de stemming te komen voor Pasen en creatief bezig te zijn.

  6. Buitenspeelgoed: Nu het weer warmer wordt, is het tijd om naar buiten te gaan en plezier te maken! Een springtouw, een frisbee of een bal zijn geweldige cadeau-ideeën om actief te blijven en te genieten van de lentezon.

Paasmand gevuld met chocolade verstop eieren - chocolade paasei - metalen mand - Pasen - eieren - wit - geel - zwart - houten handvat

Paasmand gevuld met chocolade verstop eieren - chocolade paa...

€ 22,00

Beschikbaar op Bol.com

Corduroy nijntje knuffel bruin - 24 cm

Corduroy nijntje knuffel bruin - 24 cm

€ 24,95

Beschikbaar op Bol.com

Kinder Kleurboek Pasen, A4-formaat met 64 kleurplaten met Paashaas, Paasei, kuiken en andere dieren (cadeau idee kinder verjaardag / kleuters)

Kinder Kleurboek Pasen, A4-formaat met 64 kleurplaten met Pa...

€ 10,99

Beschikbaar op Bol.com

Papieren Paas kleurplaat

Papieren Paas kleurplaat

€ 9,69

Beschikbaar op Bol.com

BS Toys Kubb Werpspel - Zweeds Spel - 2 tot 12 Spelers - Buitenspeelgoed van Vurenhout - Kubb spel - kubb spel volwassenen - Kubb spel original - Kubb familiespel - Familiespel - Buiten speelgoed - Buitenspel - Buiten Spellen - Tuin Speelgoed

BS Toys Kubb Werpspel - Zweeds Spel - 2 tot 12 Spelers - Bui...

€ 35,49

Beschikbaar op Bol.com

Paaspakket voor kinderen

Paaspakket voor kinderen

€ 24,75

Beschikbaar op Bol.com

Topactiviteiten om de doen met Pasen

Hier zijn een paar suggesties om van Pasen 2024 een amusante ervaring te maken:

  1. Een lente picknick: Ga naar buiten en geniet van het prachtige lenteweer met een gezellige picknick in het park of in je eigen tuin. Bereid lekkere hapjes en drankjes voor, pak een kleed en een mand vol lekkernijen, en geniet van een ontspannen middag in de natuur.

  2. Maak je eigen paaseieren: Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen paaseieren! Versier ze met kleurrijke verf, glitter, stickers en andere decoraties. Het is een leuke en creatieve activiteit die perfect is voor het hele gezin.

  3. Een paaseierenjacht: Organiseer een spannende paaseierenjacht in de tuin of in huis. Verstop chocolade paaseieren en andere lekkernijen op verschillende plekken en laat de kinderen op zoek gaan naar de verborgen schatten. Het belooft een middag vol plezier en spanning te worden!

  4. Bak en versier paaslekkernijen: Breng wat tijd door in de keuken en bak heerlijke paaslekkernijen zoals paascupcakes, paaskoekjes of een traditionele paastaart. Laat de kinderen helpen met het versieren van de lekkernijen en geniet samen van deze zoete traktaties.

  5. Een paasfilmavond: Sluit de dag af met een gezellige paasfilmavond thuis. Kies een paar leuke paasfilms uit, pak wat snacks en drankjes, en nestel je op de bank voor een avond vol plezier en ontspanning.

Paaseieren schilderen

Start de lente met een frisse bries en bloeiende bloemen, en geniet van de vreugde van het samenzijn met dierbaren.

Vrolijk Pasen! 🌷🐰

Top 8 cadeautips voor kleuters - educatief spelen in stijl

Top 8 cadeautips voor kleuters - educatief spelen in stijl

Vind het perfecte cadeau voor kleuters dat hen laat glimlachen en hun ontwikkeling stimuleert met deze gids.

Lees meer
De beste cadeaus voor kinderen van 2 jaar op een rijtje

De beste cadeaus voor kinderen van 2 jaar op een rijtje

Wanneer een kind de leeftijd van 2 jaar bereikt, is het moment aangebroken voor verrijkend speelgoed.

Lees meer
Cadeau-ideeën voor een drie jarige jongen

Cadeau-ideeën voor een drie jarige jongen

Een geweldig cadeau voor een driejarige jongen is iets dat zijn verbeelding en nieuwsgierigheid stimuleert en voor eindeloos speelplezier.

Lees meer
Maak een verlanglijstje online aan

Maak je verlanglijst aan

Ben je klaar om de wereld van WishUp te ontdekken? Maak dan nu je gratis verlanglijstje aan! Je zult zien dat het super eenvoudig is en dat je binnen enkele minuten je eerste wenslijstje hebt aangemaakt.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kan zoveel online verlanglijstjes maken als je wilt en je kan ook zoveel cadeaus toevoegen als je wilt. 🙌🏻