Terug naar blog

De beste cadeaus voor kinderen van 2 jaar op een rijtje

vrijdag 10 november 2023

Wanneer een kind de leeftijd van 2 jaar bereikt, is het moment aangebroken voor verrijkend speelgoed.

De beste cadeaus voor kinderen van 2 jaar op een rijtje

Maar welk speelgoed wekt werkelijk de interesse van 2-jarigen en draagt tegelijkertijd bij aan hun ontwikkeling?

Geen zorgen. Deze cadeaus zijn geschikt voor een kind van 2 jaar. Neem snel een kijkje!

Loopfiets

De Veloretti loopfiets zorgt voor een perfecte start van de ontdekkingsreis op wielen voor jouw kind. De twee robuuste zijwieltjes zorgen voor ultiem comfort, terwijl de rubberen handvatten een extra laag veiligheid toevoegen.

Deze knappe Veloretti Tricycle zal zeker een hit zijn voor een kado voor een kind van 2.

Veloretti Tricycle loopfiets - Driewieler 12 inch - Groen - 1.5-4 jaar

Pop met poppenwagen

Verken de magische wereld van spel en vermaak met de Little Dutch Poppenwagen FSC inclusief Pop. Deze leuke speelgoedauto houdt kinderen lang bezig en stimuleert hun verbeeldingskracht en motoriek.

Little Dutch Poppenwagen FSC incl. Pop

Keukentje

Welke culinaire meesterwerken bereid je, kleine chef-kok? Creëer de heerlijkste gerechten in deze charmante houten keuken. Verwen je familie of je geliefde poppen en knuffels met een zelfgemaakte feestmaaltijd. Met de pannen en keukengerei kun je koken en een meesterchef worden.

Little Dutch - Speelkeuken Mint FSC

Werkbank

Deze houten speelgoed werkbank staat garant voor urenlang speelplezier. Met deze werkbank van Petite Amélie kan je kind de ouders helpen met alle klusjes in huis.

Ieder kind vind het heel leuk dat ze kunnen kunnen helpen met klusjes in het huis.

Petite Amélie ® Werkbank Speelgoed Hout inc. Kinder Gereedschap (41 accessoires) - Werkbank Kinderen - Ideale Hoogte voor de Kleine Klusser - Stevig van Plywood - Naturel & Zwart

Duplo graafmachine

Is je kind zot van graafmachines? Deze Lego Duplo set is het ideale cadeau voor een 2 jarige. Kinderen ontwikkelen vaardigheden wanneer ze voertuigen bedienen om verschillende taken uit te voeren. Schep een rotsblok in de laadbak van de kiepwagen.

LEGO DUPLO Truck & Graafmachine met Rupsbanden - 10931

Stapeldieren

Laat onze dierenvrienden ware acrobaten worden in dit boeiende spel! Test de ruimtelijke vaardigheden van kinderen door dieren te stapelen zoals op de kaarten staat. Het spel omvat kaarten met 3 verschillende moeilijkheidsgraden. De stapeldieren zijn gemaakt van veilig hout en verf voor baby's, met FSC ©-certificering en waterbasisverf.

Trixie - Houten Stapeldieren Spel - Houten speelgoed

Speeltent kind

Zet de tipitent in je speelkamer, op zolder, of buiten in de tuin om indiaantje te spelen. De tent beschikt over een ruime deuropening en een raampje, beide afsluitbaar voor extra speelplezier.

Springos Tipi Tent Wigwam Speeltent

Houten speelhuisje

Laat je creativiteit los. Kies je favoriete thema of kleuren. Maak van dit houten huisje jouw unieke AXI Noa Speelhuis. Met dit huisje in de tuin kun je eindeloos genieten van speelplezier!

Je kunt het huisje elke kleur geven, zoals een prinsessenkasteel, soldatenhut of brandweerkazerne.

AXI Noa Speelhuis in Bruin - Speelhuisje voor de tuin / buiten - FSC hout - Tuinhuisje voor kinderen - 10 jaar garantie!

Houten legpuzzel

Geef jezelf wat vrije handen terwijl je kind zich vermaakt met dit educatieve Montessori houten speelgoed. Deze puzzel is erg leuk en helpt kinderen met herkennen, samen spelen op een speelse manier.

Houten dieren puzzel - Dinosaurus - 9 stukjes - Vanaf 2 jaar - Kinderpuzzel - Educatief montessori speelgoed - Grapat en Grimms style

DJ Set

Jonge muzikanten kunnen hun fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze meedeinen op de nieuwste beats van Puppy. Deze set van Fisher-Price leert je kindje een echte DJ worden.

Fisher-Price Leerplezier Laugh & Learn Mix & Learn DJ Table

My First Tractor Set

Met deze set van SMARTMAX maken kinderen een fantastische eerste kennismaking met de boerderij! Ze kunnen de kleine tractor zelf in elkaar zetten en vervolgens ermee spelen.

Laat de boer de paarden vervoeren in de tractor of zet ze binnen het hek op de grond.

SmartMax My First Tractor Set

Kleuren met water

Dit boek over vormen en kleuren brengt echte magie in het spel! Vul de bijbehorende pen met water en kleur ermee op de pagina's. Alle kleuren komen tevoorschijn. Zodra alles weer is opgedroogd, verdwijnen de kleuren weer, zodat je telkens opnieuw kunt beginnen.

Ze zijn ook perfect om mee te nemen als je een uitstap doet.

Kleuren met water - Kleuren en vormen

Ontdek meer kleurboeken met water met verschillende thema's.

Smooties maken

Wie wil zelf een lekkere smoothie maken? Alle benodigdheden voor lekkere smoothies zitten in deze mooie set om ze te maken en serveren.

New Classic Toys Speelgoedkeukenmachine - Houten Speelgoed Smoothie Maker Set - Inclusief 5 fruitsoorten

Autogarage

In de grote garage van Little Smoby kan je kindje al vroeg spelen met speelgoedautootjes! Deze garage biedt een scala aan activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor de kleintjes.

Smoby - Little Smoby - Garage - Eerste Speelgoedgarage

Houten Balanceerspel

Met de Wooden Balancing Game van Trixie wordt je kind uitgedaagd. Met verschillende blokken en dieren is het moeilijk om alles in balans te krijgen.

Dit spel bevordert op een speelse manier de motoriek en het ruimtelijk inzicht van je kind!

Trixie - Houten Balanceerspel - Houten speelgoed

Tot slot

We hopen dat deze lijst met leuk speelgoed je inspireert voor de tweede verjaardag van jouw kindje vanaf 2 jaar.

Andere tips voor kinderen? Bekijk zeker ook onderstaande blogs;

Cadeau-ideeën voor een drie jarige jongen

Cadeau-ideeën voor een drie jarige jongen

Een geweldig cadeau voor een driejarige jongen is iets dat zijn verbeelding en nieuwsgierigheid stimuleert en voor eindeloos speelplezier.

Lees meer
Het maken van een verlanglijstje voor je kind

Het maken van een verlanglijstje voor je kind

Het is altijd spannend om te zien hoe opgewonden kinderen worden tijdens de feestdagen of bij speciale gelegenheden zoals hun verjaardag. 🎉

Lees meer
Ontdek de voordelen van Montessori speelgoed voor je kind

Ontdek de voordelen van Montessori speelgoed voor je kind

Zoek je speelgoed dat leuk is voor je kind en helpt bij zijn/haar ontwikkeling? Overweeg dan de Montessori methode.

Lees meer
Maak een verlanglijstje online aan

Maak je verlanglijst aan

Ben je klaar om de wereld van WishUp te ontdekken? Maak dan nu je gratis verlanglijstje aan! Je zult zien dat het super eenvoudig is en dat je binnen enkele minuten je eerste wenslijstje hebt aangemaakt.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kan zoveel online verlanglijstjes maken als je wilt en je kan ook zoveel cadeaus toevoegen als je wilt. 🙌🏻