Terug naar blog

Het maken van een verlanglijstje voor je kind

woensdag 28 juni 2023

Het is altijd spannend om te zien hoe opgewonden kinderen worden tijdens de feestdagen of bij speciale gelegenheden zoals hun verjaardag. 🎉

Het maken van een verlanglijstje voor je kind

Een van de manieren om deze opwinding te vergroten en ervoor te zorgen dat ze cadeaus ontvangen waar ze echt dol op zullen zijn, is door een verlanglijstje te maken. 🤩 In dit blogartikel zullen we bespreken hoe je een verlanglijstje kunt maken voor je kind en hoe je het kunt delen met familie en vrienden.

Betrek je kind bij het creatieve proces 😊

Het is van essentieel belang om je kind actief te betrekken bij het samenstellen van zijn of haar verlanglijstje. Plan een leuke en gezellige activiteit waarbij jullie samen kunnen zitten en praten over de cadeaus waar je kind interesse in heeft. Brainstorm over allerlei dingen die ze leuk vinden, van speelgoed en boeken tot spelletjes en misschien zelfs avontuurlijke ervaringen. Je zult versteld staan van de fantastische en creatieve ideeën die ze naar voren brengen!

Samen met je kind een verlanglijstje maken

Denk aan de interesses en hobby's van je kind

Een geweldig verlanglijstje is afgestemd op de interesses en hobby's van je kind. Is je kind dol op kunst? Voeg dan items toe zoals verf, kwasten, kleurpotloden of een kunstenaarsatelier. Als je kind van buitenspelen houdt, kunnen een skateboard, een voetbal of een trampoline geweldige toevoegingen zijn.

Een aantal voorbeelden voor creatieve kinderen

Waterverf Set van 12 Kleuren

Waterverf Set van 12 Kleuren

€ 5,85

Beschikbaar op Bol.com

20 kleurpotloden met slijper

20 kleurpotloden met slijper

€ 9,24

Beschikbaar op Bol.com

LEGO Dots Armbanden megaset

LEGO Dots Armbanden megaset

€ 24,99

Beschikbaar op Bol.com

Producten voor kinderen die van sporten houden

Lichtgevende Basketbal

Lichtgevende Basketbal

€ 34,95

Beschikbaar op Bol.com

Trampoline met Veiligheidsnet

Trampoline met Veiligheidsnet

€ 349,00

Beschikbaar op Bol.com

Smartwatch kinderen met stappenteller

Smartwatch kinderen met stappenteller

€ 79,00

Beschikbaar op Bol.com

Voorbeeld van een verlanglijstje op WishUp

Voorbeeld verlanglijstje WishUp kind

Duurdere cadeaus opsplitsen

Het kan soms lastig zijn om een duurder cadeau in één keer te bekostigen. Gelukkig is er een slimme oplossing om dit probleem aan te pakken: splits het cadeau op in schijven en geef familie en vrienden de mogelijkheid om een deel bij te dragen.

Door het cadeau op te splitsen in schijven, wordt de financiële last voor iedereen verlicht. Bijvoorbeeld, als je kind dolgraag een nieuwe fiets wil, kun je de totale kosten van de fiets opsplitsen in verschillende delen, bijvoorbeeld de wielen, het frame, de stuurinrichting, enzovoort. Op WishUp kan je duurdere cadeaus opsplitsen in schijven.

Vervolgens kun je aan familie en vrienden laten weten dat ze de mogelijkheid hebben om een deel van het cadeau te sponsoren. Ze kunnen ervoor kiezen om een bepaald bedrag bij te dragen aan een specifiek onderdeel van het cadeau. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld de wielen van de fiets voor hun rekening nemen. Het mooie hiervan is dat ze echt kunnen bijdragen aan iets waar je kind naar verlangt, zonder de druk om het volledige bedrag te betalen.

Verlanglijstje kind bekijken samen met oma

Dus, als er een duurder cadeau op het verlanglijstje van je kind staat, overweeg dan om het op te splitsen in schijven en deel deze mogelijkheid met je dierbaren. Op die manier wordt het cadeau niet alleen financieel haalbaarder, maar ook een gedeelde ervaring vol vreugde en betrokkenheid.

Duurdere cadeaus op verlanglijstje opdelen in kleinere delen

Deel het verlanglijstje naar vrienden en familie

Nu je verlanglijstje compleet is, is het tijd om het te delen met familie en vrienden. WishUp biedt je de mogelijkheid om je verlanglijstje te delen via een unieke link. Je kunt deze link eenvoudig delen via e-mail, sociale media of zelfs gewoon door het te kopiëren en te verzenden naar degenen die je wilt uitnodigen om het verlanglijstje te bekijken.

Om ervoor te zorgen dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot je verlanglijstje, kun je op WishUp ook een wachtwoord instellen. Dit zorgt voor extra privacy en beveiliging, zodat alleen degenen die het wachtwoord kennen toegang hebben tot de inhoud van je verlanglijstje. Het is een handige functie om ervoor te zorgen dat je verlanglijstje alleen wordt gezien door degenen die je wilt uitnodigen.

Dus deel je verlanglijstje met de wereld en verspreid de vreugde! Laat je familie en vrienden weten waar ze je verlanglijstje kunnen vinden en moedig ze aan om een kijkje te nemen. Vergeet niet om ze ook te laten weten dat ze een wachtwoord nodig hebben om toegang te krijgen tot je verlanglijstje, als je ervoor hebt gekozen om er een in te stellen.

Op deze manier kunnen ze met gemak de cadeaus kiezen waar je kind naar verlangt en wordt het hele proces van cadeaugeven eenvoudig en plezierig voor iedereen die betrokken is.

Verlanglijstje delen met vrienden en familie

Ontvang meldingen wanneer een cadeau wordt gereserveerd

Om op de hoogte te blijven van de vorderingen op je verlanglijstje, biedt WishUp de mogelijkheid om meldingen te ontvangen wanneer een cadeau wordt gereserveerd door een familielid of vriend. Op deze manier hoef je niet constant je verlanglijstje te controleren en kun je direct op de hoogte worden gesteld wanneer iemand een cadeau heeft geselecteerd.

Met deze stappen ben je goed op weg naar het maken en delen van een fantastisch verlanglijstje voor je kind. Door je kind actief te betrekken bij het proces en samen te brainstormen over cadeau-ideeën, creëer je een waardevolle ervaring en zorg je ervoor dat de cadeaus echt aansluiten bij hun interesses en wensen.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met het maken van een geweldig verlanglijstje op WishUp en deel het met je dierbaren. Ervaar de vreugde van het geven en ontvangen van cadeaus die echt gewaardeerd worden. En vergeet niet om de glimlach op het gezicht van je kind te zien wanneer ze hun verlanglijstje tot leven zien komen!

Wil je meer weten over WishUp en hoe het werkt? Bezoek dan de Over ons en Veelgestelde vragen pagina's op de WishUp-website voor meer informatie.

Veel plezier met het maken en delen van het verlanglijstje en geniet van de magie van cadeaus geven en ontvangen!

Tips om geld te geven op originele en grappige manieren!

Tips om geld te geven op originele en grappige manieren!

Wie zegt dat geld geven saai moet zijn? Hier een aantal tips om origineel geld te geven op een grappige manier. 😊

Lees meer
Maak een verlanglijstje online aan

Maak je verlanglijst aan

Ben je klaar om de wereld van WishUp te ontdekken? Maak dan nu je gratis verlanglijstje aan! Je zult zien dat het super eenvoudig is en dat je binnen enkele minuten je eerste wenslijstje hebt aangemaakt.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kan zoveel online verlanglijstjes maken als je wilt en je kan ook zoveel cadeaus toevoegen als je wilt. 🙌🏻