Terug naar blog

Het samenstellen van de perfecte huwelijkslijst

dinsdag 27 juni 2023

Een bruiloft is een bijzondere mijlpaal in het leven van een paar. Het is een viering van liefde, verbintenis en de belofte om een leven lang samen te zijn.

Het samenstellen van de perfecte huwelijkslijst

Een huwelijkslijst kan een geweldige manier zijn om familie en vrienden de mogelijkheid te bieden om bij te dragen aan de start van dit nieuwe avontuur.

Het samenstellen van een huwelijkslijst is een spannend avontuur, vol mogelijkheden om jullie nieuwe leven als getrouwd stel vorm te geven. Het kiezen van de juiste cadeaus kan een uitdaging zijn, maar met de juiste inspiratie wordt het een plezierige ervaring. In deze blogpost delen we enkele geweldige cadeautips, variërend van prachtige woonaccessoires tot romantische uitjes, die jullie huwelijkslijst echt onvergetelijk maken.

Getrouwd koppel in een volkswagen kever cabrio

Een geldelijke bijdrage

Een geldelijke bijdrage is een optie die steeds populairder wordt op huwelijkslijsten, bijvoorbeeld voor koppels die hun droomhuwelijksreis willen financieren. In plaats van specifieke cadeaus te vragen, kunnen bruidsparen hun gasten vragen om een geldbedrag bij te dragen aan hun huwelijksreis of de aanschaf van een nieuwe keuken.

Met een verlanglijstje op WishUp heb je de mogelijkheid om een duur cadeau, zoals een droomreis of een keuken, op te delen in kleinere delen en het proces van het verzamelen van geld voor de gastheren te vereenvoudigen.

Huwelijksreis naar de Malediven

Woonaccessoires voor een gezellig thuis

Een nieuwe fase in jullie leven als getrouwd stel vraagt om een huis dat warm en gastvrij aanvoelt. Overweeg om woonaccessoires toe te voegen aan jullie huwelijkslijst, zoals elegante decoratieve items, stijlvolle kussens, kunstwerken die jullie persoonlijke smaak weerspiegelen, of zelfs een set luxueuze beddengoed. Deze cadeaus zullen jullie huis transformeren in een oase van comfort en schoonheid.

Decoratie

Breng een vleugje glamour in je huis met het prachtige Bia Blush ovale dienblad in de elegante kleuren zwart en goud. Dit dienblad is een absolute eyecatcher voor elk interieur. Gebruik het als decoratief pronkstuk om je favoriete items tentoon te stellen of als basis voor een prachtige kandelaar. Met dit dienblad voeg je moeiteloos stijl en allure toe aan elke ruimte.

Decoratief dienblad - Licht Roze/Goud
Rotan dienblad wit - groot 50 cm

Luxe beddengoed

Luxe beddengoed

Luxe beddengoed voegt een vleugje magie toe aan je slaapervaring. Het is niet alleen een symbool van comfort en verfijning, maar het creëert ook een sfeer van weelde en ontspanning in je slaapkamer. Het voelt heerlijk zacht en soepel aan, waardoor je elke nacht kunt genieten van een ongeëvenaard gevoel van luxe. Bovendien biedt luxe beddengoed vaak een uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap, waardoor het duurzaam en langdurig mooi blijft. Het uitnodigende gevoel van in een luxueus bed te kruipen, omringd door zacht en verfijnd beddengoed, is gewoonweg onweerstaanbaar. Trakteer jezelf op deze bijzondere ervaring en laat luxe beddengoed je elke nacht verwennen met een gevoel van weelde en comfort.

Katoenen luxe beddengoed set met kussensloop
Luze dekbedovertrek zwart met kussenslopen

Romantische uitjes voor quality time

Romantisch uitje met twee

Na alle drukte van de bruiloft is het belangrijk om quality time als koppel door te brengen. Voeg enkele romantische uitjes toe aan jullie huwelijkslijst, zoals een weekendje weg naar een romantische bestemming, een overnachting in een luxueus hotel, een diner bij kaarslicht in een exclusief restaurant of zelfs een avontuurlijke activiteit samen, zoals een ballonvaart of een dagje zeilen. Deze ervaringen zullen jullie band versterken en onvergetelijke herinneringen creëren.

Bongo Bon - Romantische 2 daagse vakantie Benelux
Bongo Bon - Romantisch Etentje Cadeaubon

Wellness-ervaringen voor ontspanning

Wat is er beter dan samen ontspannen na de drukte van de bruiloft? Overweeg om een wellness-ervaring toe te voegen aan jullie huwelijkslijst, zoals een dag in een luxe spa, een koppelsauna, een massagebehandeling of zelfs een wellness-retreat. Deze geschenken zullen jullie helpen om tot rust te komen, te ontspannen en te genieten van de eerste dagen als getrouwd stel. 😊

Bongo Bon - Wellness voor 2

Gepersonaliseerde items voor sentimentele waarde

Gepersonaliseerde cadeaus voegen een extra vleugje sentimentaliteit toe aan jullie huwelijkslijst. Overweeg om items te laten personaliseren met jullie initialen, trouwdatum of zelfs een liefdesboodschap. Dit kunnen gegraveerde champagneglazen zijn, een gepersonaliseerd fotoalbum, een monogram dekbed of zelfs een handgemaakt gepersonaliseerd kunstwerk. Deze cadeaus zijn uniek en zullen een speciale betekenis hebben voor jullie als koppel. 🫶🏻

Gepersonaliseerde mokken

Gepersonaliseerde mokken

€ 19,99

Beschikbaar op YourSurprise

Het Battle boek voor koppels personaliseren

Het Battle boek voor koppels personaliseren

€ 17,99

Beschikbaar op YourSurprise

Wijn borrelpakket personaliseren

Wijn borrelpakket personaliseren

€ 42,99

Beschikbaar op YourSurprise

Financiële bijdragen voor een huwelijksreis of jullie toekomst

Een geweldige toevoeging aan jullie huwelijkslijst is de mogelijkheid voor gasten om financieel bij te dragen aan een specifieke reis of jullie toekomstplannen. Of jullie nu dromen van een romantische huwelijksreis naar een exotische bestemming, van plan zijn om jullie eerste huis te kopen of sparen voor een speciaal project, zoals het opzetten van een gezamenlijke hobbyruimte of het volgen van een opleiding, financiële bijdragen kunnen een waardevol geschenk zijn.

Koppel op huwelijksreis in de zee

Door deze optie toe te voegen, kunnen jullie gasten bijdragen aan jullie toekomstige avonturen en dromen, waardoor jullie samen een solide basis kunnen leggen voor een gelukkig leven als getrouwd stel.

Conclusie

Het samenstellen van een huwelijkslijst biedt jullie de mogelijkheid om de geschenken te ontvangen die passen bij jullie levensstijl, behoeften en interesses. Door een mix van woonaccessoires, romantische uitjes, wellness-ervaringen, gepersonaliseerde items en de optie voor financiële bijdragen aan een reis of jullie toekomst, creëren jullie een veelzijdige en onvergetelijke lijst. Vergeet niet om de lijst toegankelijk en gemakkelijk te maken voor jullie gasten, zodat ze met plezier kunnen bijdragen aan jullie nieuwe avontuur als getrouwd stel.

Geniet van het proces en laat de geschenken bijdragen aan het vormgeven van een leven vol liefde, vreugde en geluk. ❤️

Meer inspiratie nodig?

Wat moet ik op een verlanglijstje zetten?

Wat moet ik op een verlanglijstje zetten?

Heb je al nagedacht over je verlangens voor dit jaar? Beginnen je familieleden al te zeuren met die vraag?

Lees meer
Maak een verlanglijstje online aan

Maak je verlanglijst aan

Ben je klaar om de wereld van WishUp te ontdekken? Maak dan nu je gratis verlanglijstje aan! Je zult zien dat het super eenvoudig is en dat je binnen enkele minuten je eerste wenslijstje hebt aangemaakt.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kan zoveel online verlanglijstjes maken als je wilt en je kan ook zoveel cadeaus toevoegen als je wilt. 🙌🏻