Terug naar blog

Wat moet ik op een verlanglijstje zetten?

maandag 26 juni 2023

Heb je al nagedacht over je verlangens voor dit jaar? Beginnen je familieleden al te zeuren met die vraag?

Wat moet ik op een verlanglijstje zetten?

Ben jij zo'n persoon die urenlang nadenkt over wat je op je lijstje moet zetten? Maak je geen zorgen als je geen flauw idee hebt wat je wilt ontvangen. We hebben veel cadeau-ideeën om je online verlanglijstje helemaal vol te maken.

Boeken

kind dat boek leest

Altijd maar druk en geen tijd om boeken te lezen? Juist in deze tijd lijken we gevangen te zitten achter onze schermen. Waarom leg je je telefoon niet weg? Je kunt dat boek waar je al lang naar verlangt op je wenslijstje zetten.

Denk erover na om een e-reader te kopen, zodat je veel boeken altijd bij je hebt. Ontsnap aan schermen en lees een boeiend verhaal om jezelf te verdiepen.

Kobo Libra 2 - E-reader

Woonaccessoires

woonaccessoires voor in huis

We blijven maar smachten naar nieuwe interieuritems. Luxueuze handdoeken, knusse sloffen of een prachtige mok - noem maar op.

Dit zijn cadeautjes die absoluut niet mogen ontbreken op je lijstje. Natuurlijk, je kunt ze zelf aanschaffen. Maar het is toch veel plezieriger om ze te ontvangen?

Droogbloemen - mat zwarte vaas

Droogbloemen - mat zwarte vaas

€ 25,99

Beschikbaar op Bol.com

Letterbord Zwart

Letterbord Zwart

€ 29,99

Beschikbaar op Bol.com

Natuurlijke Gedroogde Pampas pluimen

Natuurlijke Gedroogde Pampas pluimen

€ 16,47

Beschikbaar op Bol.com

Gepersonaliseerde cadeaus

Een geschenk met een persoonlijke touch is werkelijk uniek en net dat tikkeltje anders. Het is een goede kans om alledaagse dingen te vervangen.

Deze dingen kunnen een oude kussensloop, muismat of mok zijn. Je kunt ze vervangen door items met een leuke foto van je gezin, jezelf of je huisdier. Zo geef je deze alledaagse voorwerpen een speciale betekenis en een vleugje originaliteit.

Een gepersonaliseerd geschenk is een mooi cadeau voor een dierbare.

Mok met foto bedrukken - Wit

Mok met foto bedrukken - Wit

€ 11,99

Beschikbaar op YourSurprise

Babydeken met naam bedrukken

Babydeken met naam bedrukken

€ 34,99

Beschikbaar op YourSurprise

Gegraveerd glazen theelicht met houten kaarthouder

Gegraveerd glazen theelicht met houten kaarthouder

€ 15,99

Beschikbaar op YourSurprise

Wellness

vrouw die aan het genieten is van wellness

Mindfulness is de kunst van het bewust aanwezig zijn

Een moment van welzijn en ontspanning is een waardevol geschenk. Ontsnap aan de drukte en geniet van een wellnesservaring in je eigen tijd.

Er zijn cadeaus die je verlanglijstje niet mag missen. Dit kunnen bijvoorbeeld een badset, kaarsen of een badjas zijn. Geef jezelf toestemming om te genieten van zelfzorg en verwennerij - je verdient het.

Aroma Diffuser met Afstandsbediening
Aroma Diffuser - Aromatherapie

Sieraden

Onze liefde voor oorbellen, armbanden en kettingen kent geen grenzen. Er lijkt altijd een excuus te zijn om onze verzameling uit te breiden. En wat is er nu beter moment dan tijdens de feestdagen?

Dus zorg ervoor dat glinsterende accessoires bovenaan je wenslijstje staan. Ze voegen een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid.

Swarovski Tennisarmband
Oorbellen Swarovski

Weekendje weg

weekendje weg

Een weekendje weg is altijd een welkome ontsnapping. Een goede kans om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en nieuwe avonturen te beleven.

Er zijn verschillende plekken die je blij maken. Het kan een mooi stadje zijn. Het kan ook een prachtige natuur zijn. Of het kan een levendige stad zijn.

Dus waarom zou je geen weekendje weg op je verlanglijstje zetten? Het is een cadeau dat herinneringen creëert en blijvende vreugde brengt.

Bongo Bon - Uitje met Twee
Bongo Bon - 2 dagen weekendtrip

Deze blogpost kan je helpen met ideeën. Het maakt niet uit of je moeite hebt met je lijstje maken of inspiratie zoekt.

Er zijn veel manieren om je gratis verlanglijstje bijzonder te maken. Je kunt boeken en spullen voor in huis toevoegen. Ook cadeaus en ontspanningsproducten zijn goede opties.

Het gaat uiteindelijk om vreugde en waardering delen. Dit geldt zowel voor cadeaus ontvangen als geven. Laat je wensen vrij, geniet en laat je verrassen en verwennen tijdens de feestdagen.

Nog geen inspiratie? Check dan zeker onderstaande tips;

Op zoek naar een origineel cadeau-idee voor mama?

Op zoek naar een origineel cadeau-idee voor mama?

Op zoek naar het perfecte cadeau-idee voor mama? Ontdek geschenken voor Moederdag en verjaardagen. Laat haar hart smelten met unieke verrassingen. 💖

Lees meer
Top 10 cadeautips voor hem, de beste cadeaus voor mannen!

Top 10 cadeautips voor hem, de beste cadeaus voor mannen!

Het vinden van het perfecte cadeau voor hem kan soms een uitdaging zijn. Ontdek hier tips voor geweldige cadeaus en verras hem! 👨🏻🎁

Lees meer
Cadeautips voor mensen die alles al hebben

Cadeautips voor mensen die alles al hebben

In deze blogpost nemen we je mee op een zoektocht vol cadeautips voor mensen die alles al lijken te hebben.

Lees meer
Maak een verlanglijstje online aan

Maak je verlanglijst aan

Ben je klaar om de wereld van WishUp te ontdekken? Maak dan nu je gratis verlanglijstje aan! Je zult zien dat het super eenvoudig is en dat je binnen enkele minuten je eerste wenslijstje hebt aangemaakt.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kan zoveel online verlanglijstjes maken als je wilt en je kan ook zoveel cadeaus toevoegen als je wilt. 🙌🏻