Terug naar blog

De ultieme checklist voor schoolbenodigdheden: wat mag niet ontbreken?

dinsdag 1 augustus 2023

Haal inspiratie uit onze handige gids voor het perfecte schooljaar! Ontdek het belang van de juiste schoolbenodigdheden en laat je creativiteit de vrije loop.

De ultieme checklist voor schoolbenodigdheden: wat mag niet ontbreken?

Of je nu een basisschoolleerling bent of een student aan de universiteit, het hebben van de juiste schoolbenodigdheden kan je helpen georganiseerd te blijven, efficiënt te werken en je studieresultaten te verbeteren. In dit artikel zullen we verschillende categorieën van schoolbenodigdheden bespreken die essentieel zijn voor een succesvol schooljaar.

Schrijfgerei: pennen, potloden en meer

Schrijfgerei is een van de belangrijkste categorieën van schoolbenodigdheden. Het hebben van de juiste pennen en potloden kan het verschil maken in hoe goed je aantekeningen kunt maken en opdrachten kunt voltooien. Er zijn verschillende soorten pennen en potloden beschikbaar, zoals balpennen, vulpennen, potloden en mechanische potloden. Het is belangrijk om te experimenteren en te ontdekken welk schrijfgerei het beste bij je past.

Pennenzak

Pennenzak

€ 20,00

Beschikbaar op Bol.com

BIC Rose Gold 4 Kleuren - Balpennen met Kliksysteem - Medium Punt (1.0 mm) - 5 Stuks

BIC Rose Gold 4 Kleuren - Balpennen met Kliksysteem - Medium...

€ 14,03

Beschikbaar op Bol.com

BIC Vulpotlood

BIC Vulpotlood

€ 9,99

Beschikbaar op Bol.com

Naast pennen en potloden zijn er ook andere schrijfgerei die handig kunnen zijn, zoals markeerstiften en markers. Markeerstiften kunnen worden gebruikt om belangrijke informatie in je studieboeken te markeren, terwijl markers handig kunnen zijn voor het maken van posters of presentaties.

STABILO BOSS ORIGINAL Pastel - Markeerstift - Markeren Met Pastelkleuren - Etui Met 6 Kleuren

Papierwaren: schriften, notitieblokken en post-its

Papierwaren zijn ook essentieel voor een succesvol schooljaar. Het hebben van verschillende soorten papier voor verschillende vakken kan je helpen georganiseerd te blijven en je aantekeningen gemakkelijk terug te vinden. Schriften zijn bijvoorbeeld ideaal voor het maken van aantekeningen tijdens colleges of lezingen, terwijl notitieblokken handig kunnen zijn voor het maken van uitgebreidere aantekeningen of het schrijven van essays.

Notitieboek Olive Geruit

Notitieboek Olive Geruit

€ 25,50

Beschikbaar op Bol.com

Notitieboek uitwisbaar - A4 - Lijn & Blanco

Notitieboek uitwisbaar - A4 - Lijn & Blanco

€ 28,95

Beschikbaar op Bol.com

Atoma Classic

Atoma Classic

€ 8,49

Beschikbaar op Bol.com

Planner 2023 Agenda

Planner 2023 Agenda

€ 16,99

Beschikbaar op Bol.com

Post-its zijn ook handig om te hebben. Ze kunnen worden gebruikt om snelle notities te maken of belangrijke informatie te markeren in je studieboeken. Post-its zijn ook handig voor het maken van herinneringen of het organiseren van je studiemateriaal.

Post-it® Super Sticky Notes Soul 4+2 gratis

Post-it® Super Sticky Notes Soul 4+2 gratis

€ 11,41

Beschikbaar op Bol.com

Post-it Super Sticky notes Rio - 76X76mm - 90 vel - 6 blokjes

Post-it Super Sticky notes Rio - 76X76mm - 90 vel - 6 blokje...

€ 11,99

Beschikbaar op Bol.com

Nano Note - Duurzame sticky notes - Oneindig uitwisbaar - 75x75mm (vierkant) - 10 stuks incl. gratis pen - Overal opplakbaar en herbruikbaar - Duurzaam - Herbruikbare Post it

Nano Note - Duurzame sticky notes - Oneindig uitwisbaar - 75...

€ 16,95

Beschikbaar op Bol.com

Organisatie: mappen, ordners en etiketten

Organisatie is een belangrijk aspect van school. Het hebben van de juiste mappen, ordners en etiketten kan je helpen om je papieren georganiseerd te houden en gemakkelijk toegang te krijgen tot verschillende vakken. Mappen en ordners kunnen worden gebruikt om je papieren op een georganiseerde manier op te bergen, terwijl etiketten kunnen worden gebruikt om je mappen en ordners te labelen.

5 x Ringmap A4
Documentenmappen 12 stuks

Dividers zijn ook handig om te hebben. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende vakken van elkaar te scheiden en je te helpen snel de juiste papieren te vinden. Door georganiseerd te blijven, kun je efficiënter werken en stress verminderen.

Back to school

Technologie: laptops, tablets en rekenmachines

Technologie speelt een steeds grotere rol in het onderwijs van vandaag de dag. Het hebben van de juiste apparaten, zoals laptops en tablets, kan je helpen om toegang te krijgen tot online bronnen, opdrachten te voltooien en samen te werken met klasgenoten. Het is belangrijk om te investeren in een betrouwbare laptop of tablet die voldoet aan je behoeften en geschikt is voor schoolwerk.

HP Laptop - 15.6 inch

HP Laptop - 15.6 inch

€ 499,00

Beschikbaar op Bol.com

Apple MacBook Air

Apple MacBook Air

€ 954,00

Beschikbaar op Bol.com

Apple - iPad

Apple - iPad

€ 345,00

Beschikbaar op Bol.com

Samsung Galaxy Tab A8

Samsung Galaxy Tab A8

€ 205,00

Beschikbaar op Bol.com

Daarnaast is een rekenmachine ook essentieel voor wiskunde- en wetenschapslessen. Zorg ervoor dat je de juiste rekenmachine hebt die is toegestaan ​​voor je lessen en examens. Een goede rekenmachine kan je helpen om complexe berekeningen snel en nauwkeurig uit te voeren.

Texas Instruments TI-84 Plus

Creativiteit: kleurpotloden, verf en scharen

Creativiteit speelt ook een belangrijke rol in het onderwijs. Het hebben van de juiste kunstbenodigdheden kan je helpen om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en expressie te geven aan je ideeën. Kleurpotloden, verf, penselen en scharen zijn allemaal essentiële kunstbenodigdheden die je kunt gebruiken voor kunstlessen of creatieve projecten.

Het gebruik van kleurpotloden kan je helpen om kleuren te mengen en gedetailleerde tekeningen te maken, terwijl verf en penselen kunnen worden gebruikt om schilderijen te maken. Scharen zijn ook handig om te hebben voor het knippen van papier of het maken van knutselprojecten.

120 Stuks Professionele Kleurpotloden Voor Volwassenen en Kinderen Potloden Set
Bruynzeel Kids Waterverf Set

Extra's: rugzakken, lunchtrommels en drinkflessen

Naast de essentiële schoolbenodigdheden zijn er ook andere accessoires die handig kunnen zijn. Een goede rugzak is bijvoorbeeld essentieel om al je schoolbenodigdheden mee te nemen. Zorg ervoor dat je een rugzak kiest die comfortabel is om te dragen en voldoende ruimte heeft voor al je spullen.

Rugzak - 25 Liter
Rugzak voor school

Lunchtrommels en drinkflessen zijn ook belangrijk om te hebben. Het hebben van een gezonde lunch en voldoende water kan je helpen om energiek en geconcentreerd te blijven gedurende de schooldag. Zorg ervoor dat je lunchtrommel en drinkfles van goede kwaliteit zijn en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Bananendoos

Bananendoos

€ 9,40

Beschikbaar op Bol.com

Air Up Drinkfles starterskit

Air Up Drinkfles starterskit

€ 39,50

Beschikbaar op Bol.com

Mepal - Take a Break Bento lunchbox large - Inclusief bento box - Nordic pink

Mepal - Take a Break Bento lunchbox large - Inclusief bento ...

€ 14,95

Beschikbaar op Bol.com

Dopper Original Drinkfles

Dopper Original Drinkfles

€ 13,95

Beschikbaar op Bol.com

Conclusie

Terug naar school

Het hebben van de juiste schoolbenodigdheden is essentieel voor een succesvol schooljaar. Of het nu gaat om schrijfgerei, papierwaren, organisatie, technologie, creativiteit of extra's, elke categorie heeft zijn eigen belang en functie. Het is belangrijk om te investeren in kwaliteitsproducten die lang meegaan en aan je behoeften voldoen.

Om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt voor school, kun je gebruik maken van de checklist die we hebben verstrekt. Deze checklist bevat alle essentiële schoolbenodigdheden die je nodig hebt voor een succesvol schooljaar. Zorg ervoor dat je alles afvinkt voordat het nieuwe schooljaar begint, zodat je goed voorbereid bent en klaar bent om te leren en te groeien.

Maak je klaar voor 1 september terug naar school en shop de beste back to school benodigdheden om jouw schooljaar perfect te beginnen. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan benodigdheden voor school, of je nu naar de middelbare school gaat of een andere onderwijsfase ingaat. We hebben alles wat je nodig hebt om het nieuwe academische jaar met vertrouwen tegemoet te treden. Kom bij ons langs en vind de ideale benodigdheden die jouw schooltijd extra speciaal maken! 🎒🏫 #backtoschool #terugnaarschool #benodigdhedenmiddelbareschool #benodigdhedenvoorschool

Lees ook deze tips

Maak je sleutelbos uniek met deze leuke sleutelhangers

Maak je sleutelbos uniek met deze leuke sleutelhangers

Je sleutelhanger personaliseren is leuk. Het helpt je om je sleutels makkelijk te herkennen. Het voegt ook persoonlijkheid toe aan je dagelijkse routine.

Lees meer
Het maken van een verlanglijstje voor je kind

Het maken van een verlanglijstje voor je kind

Het is altijd spannend om te zien hoe opgewonden kinderen worden tijdens de feestdagen of bij speciale gelegenheden zoals hun verjaardag. 🎉

Lees meer
Maak een verlanglijstje online aan

Maak je verlanglijst aan

Ben je klaar om de wereld van WishUp te ontdekken? Maak dan nu je gratis verlanglijstje aan! Je zult zien dat het super eenvoudig is en dat je binnen enkele minuten je eerste wenslijstje hebt aangemaakt.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kan zoveel online verlanglijstjes maken als je wilt en je kan ook zoveel cadeaus toevoegen als je wilt. 🙌🏻