Terug naar blog

De gids voor een origineel trouwcadeau

vrijdag 22 december 2023

Een bruiloft is echt een bijzondere dag vol liefde en blijdschap. Het perfecte cadeau kan die dag nog specialer maken.

De gids voor een origineel trouwcadeau

Het kiezen van het perfecte cadeau kan echter een uitdaging zijn. Geen zorgen, we hebben een uitgebreide lijst met cadeautips samengesteld om je te helpen bij het vinden van een geschenk dat het bruidspaar zal koesteren.

1. Leuke cadeaus met persoonlijke boodschap

Niets is zo hartverwarmend als een trouwcadeau met een persoonlijke boodschap erbij. Het maakt het geschenk extra waardevol voor degene die het krijgt.

Wijn borrelpakket personaliseren

2. Ervaringen om te Delen

Geef het bruidspaar een nooit te vergeten ervaring. Het is een bijzonder moment dat zo speciaal is, dat het altijd in hun herinneringen blijft. Overweeg een romantisch weekendje weg, een avontuurlijke activiteit zoals parachutespringen of een kookcursus om samen van te genieten. Het is als een heel speciaal cadeau dat je altijd met je meedraagt in je gedachten.

Bongo Bon - ROMANTISCHE 2-DAAGSE VAKANTIE IN DE BENELUX - Cadeaukaart cadeau voor man of vrouw

3. Geldgeschenken

Geld geven als cadeau is altijd een goed idee. Het helpt het bruidspaar om hun dromen waar te maken. Ze kunnen het gebruiken voor een mooie huwelijksreis, sparen voor later of voor hun allereerste huis. Het is als een steuntje in de rug waarmee ze echt bijzondere dingen kunnen doen samen.

Geldelijke bijdrage voor huwelijk

4. Huishoudelijke Geschenken

Praktische cadeaus zijn vaak zeer gewaardeerd. Denk aan huishoudelijke apparaten, hoogwaardig keukengerei, of zelfs een abonnement op een dienst die maaltijden bezorgt.

Achaté Bestekset 6 Persoons - 36-delig - RVS - Hoogwaardige kwaliteit - Vaatwasser Bestendig - Zwart

5. Unieke Kunst of Decoratie

Handgeschilderde kunst, sculpturen of opvallende huisdecoratie kunnen een geweldige aanvulling zijn voor hun huis. Zo'n origineel cadeau zal ook een blijvende herinnering vormen aan hun speciale dag.

Zelfs een zelfgebreid dekentje of een mand vol met hun lievelingssnacks en drankjes kan. Het dekentje houdt ze warm en knus, terwijl de snacks en drankjes zorgen voor extra gezellige avonden! Beste vrienden weten vaak originele cadeaus te bedenken.

Handgeschilderd schilderij met signatuur

6. Abonnementen of Lidmaatschappen

Een abonnement op een tijdschrift, een streamingdienst of zelfs een lidmaatschap voor een sportclub of een culturele vereniging waarin ze geïnteresseerd zijn, kan een doordacht en doorlopend cadeau zijn.

Het is als een geschenk dat steeds terugkomt en hen blij maakt telkens wanneer ze ervan genieten. Zo geef je ze iets waar ze continu plezier aan beleven!

Fitness abonnement

7. Cadeaubonnen

Als je twijfelt, zijn cadeaubonnen voor hun favoriete winkels, restaurants of online retailers altijd een veilige keuze. Zo kunnen ze zelf iets uitzoeken dat perfect bij hen past.

bol cadeaubon - 100 euro

8. Gebruik je talenten

Heb je vaardigheden die het koppel kan ondersteunen bij de mooiste dag van hun leven? Bied het bruidspaar aan om te helpen met de organisatie van hun huwelijk. Organiseer een fotoshoot als je goed overweg kan met een fototoestel. Of verzorg muziek op het huwelijksfeest om je innerlijke DJ los te laten.

Zolang de bruid en bruidegom vertrouwen op jouw talent, zijn er veel manieren om te helpen. Jouw steun kan een onschatbare hulp zijn tijdens deze drukke tijd voor het paar.

wedding planner

9. Vooruitziende of grappige geschenken

Denk vooruit! Spullen die het paar in de toekomst van pas kunnen komen, zoals een degelijke koffer voor hun huwelijksreis of een mooi servies voor speciale gelegenheden, kunnen een schot in de roos zijn.

Familie en vrienden komen samen om het geluk van het kersverse paar te vieren en hen het beste te wensen. De combinatie van een wenspot als aanvulling of vervanging van het gastenboek kan een leuk huwelijkscadeau zijn.

Een F*CK-it list book voor koppels is ook een origineel huwelijkscadeau om te geven. Hier kan het pasgetrouwd stel de ultieme to do lijst samenstellen met dingen die ze vooral NIET moeten doen.

Huwelijk gastenboek wenspot
F*CK-it list book voor koppels Heel veel dingen die jullie samen niet moeten doen!

Het vinden van het perfecte huwelijkscadeau vereist aandacht voor de persoonlijke smaak en behoeften van het bruidspaar. Het gaat niet alleen om het cadeau zelf, maar ook om de gedachte en de wens voor hun gelukkige toekomst samen.

Originele cadeautips voor een koppel: vier samen het leven!

Originele cadeautips voor een koppel: vier samen het leven!

Het vinden van het perfecte cadeau voor een koppel kan soms een hele uitdaging zijn. Maar geen zorgen, we zijn hier om je te helpen!

Lees meer
Het samenstellen van de perfecte huwelijkslijst

Het samenstellen van de perfecte huwelijkslijst

Een bruiloft is een bijzondere mijlpaal in het leven van een paar. Het is een viering van liefde, verbintenis en de belofte om een leven lang samen te zijn.

Lees meer
Maak een verlanglijstje online aan

Maak je verlanglijst aan

Ben je klaar om de wereld van WishUp te ontdekken? Maak dan nu je eerste lijst aan! Je zult zien dat het super eenvoudig is en dat je binnen enkele minuten je eerste lijst hebt aangemaakt.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kan zoveel lijsten aanmaken als je wilt en je kan ook zoveel cadeaus toevoegen als je wilt. 🙌🏻