Terug naar blog

Zie ginds komt de wensbrief - Sinterklaas gaat digitaal

maandag 13 november 2023

In deze moderne tijden blijft Sinterklaas niet achter. Hij heeft zijn pieten gemobiliseerd om een spectaculaire digitale transformatie te ondergaan!

Zie ginds komt de wensbrief - Sinterklaas gaat digitaal

Een spannend nieuwtje dit jaar! Geen gedoe met je schoentje zetten bij de haard of een brief sturen naar Sinterklaas. Dit jaar komt Sinterklaas speciaal naar jou toe met WishUp!

Ja, Sinterklaas en zijn Pieten zijn op WishUp te vinden dankzij moderne technologie. Je kunt nu heel gemakkelijk je verlanglijstje delen met de Sint, gewoon vanuit huis. Geen gedoe met schrijven, maar makkelijk op laptop, tablet of telefoon met paar klikken!

Hoe werkt het

Sinterklaas wil graag weten wat je wilt hebben! Maak samen met je kind een digitaal verlanglijstje door je favoriete cadeaus toe te voegen.

Als je klaar bent, druk je op de knop om je verlanglijst naar de Sint te sturen. Je kunt zelfs een persoonlijk bericht toevoegen. Spannend!

Sinterklaas leest samen met zijn roetpieten alle berichtjes en bekijkt alle verlanglijstjes met aandacht. En het allerleukste?

Hij stuurt zelfs een persoonlijk berichtje terug! Magisch berichtje van Sint: hij heeft je wensen ontvangen en denkt erover na. Hoe bijzonder is dat!

Zie ginds komt de wensbrief

Vier de magie ✨

Pak je laptop of tablet. Vraag een volwassene om hulp. Zo kun je Sinterklaas je verlanglijstje sturen. De Sint wil weten waar jij van droomt.

En vergeet niet, de feesttijd draait niet alleen om cadeautjes. Het allerbelangrijkste is om plezier te hebben, samen met vrienden en familie.

Het is ook super belangrijk om te geloven in magie. Er kunnen leuke dingen gebeuren. Bijvoorbeeld cadeautjes uit de schoorsteen en een bezoek van Sinterklaas en zijn pieten.

En weet je wat nog meer belangrijk is? Genieten! Geniet van de lichtjes, de gezelligheid en de leuke dingen die deze tijd zo bijzonder maken. Maak je verlanglijstje en geniet van de betoverende sfeer en magie tijdens het wachten op cadeautjes. 🌟🎄

Sintklaas

Maak je klaar voor het feest!

Denk aan de leuke cadeaus waar je van droomt. Denk aan dat coole speelgoed van de tv.

Denk aan de mooie pop waar je al lang over praat. Denk aan het spannende nieuwe spel waar je niet over uitgepraat raakt. Sinterklaas kan niet wachten om te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Waar wacht je op? Stuur je verlanglijstje naar Sinterklaas. Maak je klaar voor een feest vol vreugde en verrassingen! 🎅🌟🎁

Met warme groeten, Sinterklaas en zijn Pieten

Maak je gratis sintlijstje

Maak een verlanglijstje online aan

Maak je verlanglijst aan

Ben je klaar om de wereld van WishUp te ontdekken? Maak dan nu je gratis verlanglijstje aan! Je zult zien dat het super eenvoudig is en dat je binnen enkele minuten je eerste wenslijstje hebt aangemaakt.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kan zoveel online verlanglijstjes maken als je wilt en je kan ook zoveel cadeaus toevoegen als je wilt. 🙌🏻