Terug naar blog

Online Betalingen vanaf nu beschikbaar voor alle verlanglijstjes

maandag 2 oktober 2023

Ontdek de toekomst van verlanglijstjes: online betalingen ontvangen vanaf nu beschikbaar via WishUp! Ontdek meer over hoe het werkt!

Online Betalingen vanaf nu beschikbaar voor alle verlanglijstjes

Stel je voor dat je nooit meer dat gevoel van teleurstelling hoeft te ervaren wanneer je een verjaardagscadeau ontvangt dat je eigenlijk niet leuk vindt. Dankzij de nieuwste toevoeging aan onze WishUp verlanglijstjes applicatie, hoef je je nooit meer af te vragen of je dat perfecte cadeau wel zult ontvangen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat je nu rechtstreeks vanuit de WishUp website online betalingen kunt accepteren!

Dit is een game changer voor iedereen die graag cadeaus geeft en ontvangt. Laten we eens bekijken wat deze spannende nieuwe functionaliteit te bieden heeft.

Een nieuwe dimensie voor verlanglijstjes

Verlanglijstjes waren altijd al handig om je verlanglijstje te delen met vrienden en familie, maar met de mogelijkheid om de waarde van een cadeau rechtstreeks te online te betalen via de website, wordt het proces nog naadlozer.

Bezoekers kunnen meteen na hun reservatie ervoor kiezen om de waarde van hun reservatie online te betalen. Je kan dan cadeaus toevoegen aan je verlanglijstje met een vaste prijs of een prijs die je kan opsplitsen in delen. Schenkers kunnen dan een cadeau volstorten via een online betaling.

Je krijgt de waarde van de schenking nadien op je bankrekening gestort.

Eenvoudig en veilig betalen

Ons team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat online betalingen via WishUp eenvoudig en veilig zijn. We hebben geïntegreerde betaalopties die voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen, zodat je met een gerust hart deze functionaliteit kan gebruiken. Hiervoor werken we samen met onze betaalpartner Online Payment Platform.

Online betalen via WishUp kan met Bancontact en iDeal.

Online betalingen ontvangen

Hoe Werkt het?

Het is eenvoudig om te beginnen met het accepteren van online betalingen in WishUp. Volg gewoon deze stappen:

  1. Schakel Betalingen voor je verlanglijstje In: Voor nieuwe lijsten hebben dit wij bij in het formulier ingebouwd en voor bestaande verlanglijstjes kan je dit via de instellingen activeren.

  2. Deel je Verlanglijstjes: Deel je verlanglijstje met vrienden en familie. Ze kunnen nu eenvoudig de items kiezen die ze willen kopen en betalen via de website.

  3. Na je eerste ontvangen betaling kan je je bankrekening toevoegen via je account instellingen.

  4. Elke dag gebeuren de uitbetalingen van de dag voordien.

Moet iedereen online betalen?

Bij een verlanglijstje dat online betalingen actief heeft staan kiest de schenker zelf dat hij/zij online afrekent, we verplichten niemand deze dienst te gebruiken, dit is een optionele dienst die we aanbieden om het makkelijker te maken om de waarde van een cadeau te kunnen schenken.

Wat zijn de kosten?

Voor jou als lijstlegger is deze optie volledig gratis 🙌🏻.

Bij de betaling vragen we een verwerkingskost van 3% van de totaalwaarde met een minimum van €1,00 en een maximum van €3,00. Deze verwerkingskost wordt extra aangerekend bij de schenker tijdens het checkout proces.

Begin vandaag nog met winkelen en Delen!

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de opwindende wereld van online betalingen voor verlanglijstjes. Maak het geven en ontvangen van cadeaus nog leuker en handiger dan ooit tevoren. En vergeet niet om je vrienden en familie te vertellen over deze geweldige nieuwe functie, zodat ze ook kunnen profiteren van het gemak van online betalen via WishUp.

start-list

Maak je verlanglijst aan

Ben je klaar om de wereld van WishUp te ontdekken? Maak dan nu je eerste lijst aan! Je zult zien dat het super eenvoudig is en dat je binnen enkele minuten je eerste lijst hebt aangemaakt.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kan zoveel lijsten aanmaken als je wilt en je kan ook zoveel cadeaus toevoegen als je wilt. 🙌🏻