Terug naar blog

De leukste cadeaus voor de liefste meter!

dinsdag 18 juli 2023

Het is altijd belangrijk om waardering te tonen voor de speciale rol die peetmoeders spelen in ons leven. Hier volgen onze cadeautips voor elke type meter.

De leukste cadeaus voor de liefste meter!

Peetmoeders, of "meters" in het Nederlands, zijn vaak belangrijke figuren die ons begeleiden en ondersteunen tijdens belangrijke momenten in ons leven. Of het nu gaat om doopceremonies, verjaardagen of andere mijlpalen, peetmoeders zijn er om ons te steunen en te begeleiden. Daarom is het belangrijk om hen te laten zien hoeveel ze voor ons betekenen door middel van een attent cadeau. 🎁

Meter en metekindje samen aan het spelen

Een persoonlijk cadeau voor de meter

Het geven van een persoonlijk cadeau aan de peetmoeder is van groot belang. Het laat zien dat je de tijd en moeite hebt genomen om iets speciaals voor haar uit te zoeken. Een persoonlijk cadeau kan variëren van een fotoalbum met mooie herinneringen aan jullie samen, tot een sieraad met haar naam of initialen erop gegraveerd. Dit soort cadeaus zijn niet alleen uniek, maar ook emotioneel waardevol.

Ze laten de peetmoeder zien dat je haar echt waardeert en dat je hebt nagedacht over wat ze leuk zou vinden. ❤️

1. Sierraden

Verwen je meter met een betekenisvol sieraad dat haar dierbaren altijd dicht bij haar hart houdt. Deze gepersonaliseerde naamhanger is een perfect cadeau. Laat haar naam of een belangrijke datum graveren.

Goudkleurige naamhanger - Hart
Zilverkleurige naamhanger - Hart

2. Wijnkist

Verras een meter die een passie heeft voor wijn met het perfecte cadeau. Dit geschenk is geschikt voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag, Moederdag, Vaderdag, Kerstmis of een ander feest is! Plaats een heerlijke fles wijn in deze prachtige Wijnkist en bezorg je dierbare een geweldige verrassing.

Wijnkist bedrukken met foto of tekst | smartphoto.be

3. Mega twix reep

Verras een meter die dol is op Twix met een speciaal voor haar gemaakte Mega Twix reep.

Mega Twix reep met naam en foto bedrukken

4. Chocolade boodschap

Verras je meter met een heerlijke traktatie op haar speciale dag. Maak elke gelegenheid extra bijzonder met een gepersonaliseerde boodschap op chocolade!

Chocolade boodschap

Cadeaus voor de sportieve meter

Als je peetmoeder van sporten of fitness houdt, zijn er verschillende cadeau-ideeën die perfect bij haar passen. Een yogamat kan bijvoorbeeld een geweldig cadeau zijn voor peetmoeders die graag yoga beoefenen. Een fitness tracker kan haar helpen haar activiteiten en gezondheid bij te houden. 🏃‍♀️

Vrouw doet yoga op de yogamat

1. Yogamat

Verwen je meter met een yogamat, een geweldig cadeau voor haar yogabeoefening. Ondanks de betaalbare prijs overtuigt deze mat met zijn uitstekende kwaliteit.

Yogamat met Memory schuim

2. Fitnesstracker

Verwen je meter met een handige fitnesstracker, een perfect cadeau voor haar gezondheid en welzijn.

Fitbit Inspire 2
Fitbit Charge 5

3. Air up Drinkfles

Geef je meter een bijzondere drinkervaring cadeau met de air up®-starter set. Deze set biedt een uniek drinkgenot dat zowel eenvoudig, lekker, gezond als duurzaam is.

Air Up Drinkfles starterskit

Cadeaus voor de creatieve meter

Voor peetmoeders die artistiek zijn of graag DIY-projecten doen, zijn er verschillende cadeau-ideeën die haar creativiteit kunnen stimuleren. 👩🏻‍🎨

Samen een schilderij maken

1. Schilderset

Geef je meter de perfecte gift voor haar creatieve kant: de compacte en verstelbare schildersezel. Deze schildersezel, gemaakt van lichtgewicht en toch stevig aluminium, is gemakkelijk in- en uitklapbaar.

Schildersezel
Luxe XL 174 Delige Houten Schilderskoffer

2. Kalligrafieset

Verras je meter met de ultieme kalligrafie-ervaring door haar een 31-delige kalligrafieset te geven, verpakt in een prachtige geschenkverpakking. Deze set bevat alles wat ze nodig heeft om haar kalligrafische vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen.

Kalligrafie Set
Creathof - Haaktas - Breitas - Handwerktas - Opbergtas - Grijs

3. Kleurboek voor volwassenen

Verras je meter met een geweldige activiteit om te ontspannen tijdens lange winteravonden, pauzes of vakanties: een boek met echt volwassen kleurplaten. Laat haar genieten van prachtige afbeeldingen die ze kan invullen, waardoor ze haar gedachten even kan verzetten en heerlijk kan ontspannen.

Kleuren voor volwassenen
Kleurboek voor volwassenen

Cadeaus voor de culinaire meter

Als je peetmoeder van koken of bakken houdt, zijn er verschillende cadeau-ideeën die haar zullen verrassen. 👩🏻‍🍳

Meisje in de keuken

1. Simpel - Ottolenghi

Verwen je meter met het nieuwste kookboek van Yotam Ottolenghi, genaamd "SIMPEL". Dit bijzondere kookboek bevat meer dan 130 eenvoudig te bereiden gerechten die binnen 30 minuten op tafel staan.

Simpel Ottolenghi

2. Een - Jamie Oliver

Voor de meter die van gemak houdt in de keuken, is 'EEN' van Jamie Oliver het ultieme kookboek.

Jamie Oliver - EEN Simpel & lekker uit 1 pan

3. Messenblok Houder

Geef je meter de perfecte oplossing voor het rommelige keukenla probleem met een messenblok houder.

Messenblok Houder

4. Keukengerei set

Verras je meter met de fantastische Itagala kookgerei set, een essentiële toevoeging aan haar keuken.

Keukengerei set met houder

Cadeaus voor de reislustige meter

Voor peetmoeders die dol zijn op reizen, zijn er verschillende cadeau-ideeën die perfect bij haar passen.

Meter op vakantie

1. Reisdagboek

Geef je meter het perfecte cadeau om haar unieke reisverhalen en -ervaringen vast te leggen: een prachtig reisdagboek.

Mijn reisdagboek

2. Reiskoffer

Verras je meter met de perfecte metgezel voor overnachtingen en weekendjes weg: deze kleine reistrolley.

Eastpak Reiskoffer

3. Toilettas

Verwen je meter met de ultieme koninklijke verzorging: de toilettas XL van reisenthel. Deze extra grote en royale toilettas is veelzijdiger dan ooit tevoren - nu past zelfs je haarlak erin.

Toilettas

Cadeaus voor de muzikale meter

Voor peetmoeders die van muziek houden, zijn er verschillende cadeau-ideeën die haar zullen verrassen. Een concertkaartje voor haar favoriete artiest kan een geweldig cadeau zijn. Een abonnement op een muziekstreamingdienst kan haar de mogelijkheid geven om altijd en overal naar haar favoriete muziek te luisteren. Dit soort cadeaus laten zien dat je haar liefde voor muziek waardeert en ondersteunt.

1. Spotify abonnement

Verwen je meter met het ultieme muzikale cadeau: een Spotify Premium-abonnement. Hiermee kan ze altijd en overal naar haar favoriete muziek luisteren, zonder onderbrekingen.

Spotify Premium

2. Bluetooth Speaker

Verras je meter met het perfecte cadeau voor de muziekliefhebber: een ultracompacte draagbare Bluetooth-luidspreker. Deze luidspreker tilt haar muziekervaring naar nieuwe hoogten, of ze nu thuis is, onderweg, in de tuin of op reis.

JBL Flip Essential 2

3. Gitaar

Heeft ze altijd al de wens gehad om gitaar te leren spelen? Zoek niet verder!

Gitaar - Akoestische

Cadeaus voor de boekenwurm-meter

Als je peetmoeder van lezen houdt, zijn er verschillende cadeau-ideeën die perfect bij haar passen.

1. Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment.

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

2. Daar waar de rivierkreeften zingen

Een onwaarschijnlijk succesverhaal. Ruim 6 miljoen exemplaren verkocht in de VS!

Daar waar de rivierkreeften zingen

3. E-reader

Nooit meer zware boeken tillen met de e-reader Kobo Libra 2. Gezien de Kobo Libra 2 even licht is als een notitieblok, kun ze de hele digitale bibliotheek overal mee naartoe nemen! Zo kan ze lezen waar en wanneer ze maar wilt.

Kobo Libra 2 - E-reader

Cadeaus voor de ontspannen meter

Voor peetmoeders die graag ontspannen en aan zelfzorg doen, zijn er verschillende cadeau-ideeën die haar zullen verrassen. Een cadeaubon voor een spa kan haar de mogelijkheid geven om zichzelf te verwennen met een ontspannende massage of gezichtsbehandeling. Een set geurkaarsen kan haar helpen een rustige en ontspannen sfeer te creëren in haar huis. Dit soort cadeaus laten zien dat je haar welzijn waardeert en dat je wilt dat ze zich goed voelt.

Laat haar alle stress van zich afschudden en genieten van een welverdiende verwennerij waar ze nog lang van zal nagenieten.

Bongo Bon - Wellness voor 2
Bongo Bon - Relaxweekend Cadeaubon

Conclusie

Het is belangrijk om waardering te tonen voor de speciale rol die peetmoeders spelen in ons leven. Door een attent en persoonlijk cadeau te geven, kunnen we laten zien hoeveel ze voor ons betekenen. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau, een origineel cadeau of een cadeau dat past bij haar interesses, er zijn tal van opties om uit te kiezen. Dus neem de tijd om na te denken over wat je peetmoeder leuk zou vinden en verras haar met een cadeau dat haar zal laten glimlachen.

Meer inspiratie nodig?

Lees dan zeker onze onderstaande tips!

Top 10 originele cadeautips voor vrouwen!

Top 10 originele cadeautips voor vrouwen!

Ben jij op zoek naar een cadeau voor haar? Gelukkig bieden we hier een overzicht van de beste geschenken die haar hart zullen veroveren!

Lees meer
Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor oma?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor oma?

Op zoek naar een uniek cadeautje voor die bijzondere persoon in je leven? Er is niemand zoals oma, en ze verdient het allerbeste!

Lees meer
Cadeautips voor mensen die alles al hebben

Cadeautips voor mensen die alles al hebben

In deze blogpost nemen we je mee op een zoektocht vol cadeautips voor mensen die alles al lijken te hebben.

Lees meer
Maak een verlanglijstje online aan

Maak je verlanglijst aan

Ben je klaar om de wereld van WishUp te ontdekken? Maak dan nu je gratis verlanglijstje aan! Je zult zien dat het super eenvoudig is en dat je binnen enkele minuten je eerste wenslijstje hebt aangemaakt.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kan zoveel online verlanglijstjes maken als je wilt en je kan ook zoveel cadeaus toevoegen als je wilt. 🙌🏻