Terug naar blog

10 nuttige cadeaus voor avontuurlijke reizigers

maandag 27 november 2023

Reizen is een avontuurlijke ervaring. Als iemand iets leuk vindt, is een cadeau een goede manier om die liefde te tonen.

10 nuttige cadeaus voor avontuurlijke reizigers

Van slimme gadgets tot leuke cadeaus voor reizigers, hier zijn 10 originele en handige geschenkideeën. Zo geef jij het perfecte cadeau.

1. Krasposter wereldkaart

Geef ze de kans om hun reizen bij te houden met een stijlvolle wereldkaart krasposter. Bij elke nieuwe bestemming kunnen ze het gebied weghalen en zo een kleurrijke kaart maken.

Deze scratch map is de perfecte herinnering aan al je reizen.

Wereldkaart Wanddecoratie

2. Draagbare Waterzuiveraar

Stel je voor dat je naar verre plekken reist. Deze plekken zijn spannend, maar het water is er niet altijd veilig om te drinken. Er is iets super unieks dat je daarbij kan helpen!

Het heet een draagbare waterzuiveraar. Een apparaatje maakt water schoon.

Het zorgt ervoor dat het veilig is om te drinken. Dit geldt zelfs als het water niet goed is. Zo kunnen avontuurlijke reizigers overal op de wereld genieten van een lekker en veilig slokje water!

Aquasonic Waterfilter Survival

3. Opvouwbare Reistas

Ruimte besparen is essentieel voor reizigers, en een opvouwbare reistas biedt de perfecte oplossing. Licht van gewicht en compact op te bergen, ideaal voor spontane uitstapjes en souvenirs.

Geschikt voor mee te nemen op reis of voor een weekendje weg. Er zijn tassen beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

Sophie's Planet® - Originele Opvouwbare Reistas - Opvouwbaar tot 28x18 cm - Grijs - Weekendtas - Reistas - Handbagage tas - Waterdicht - Luiertas - Grijs

4. Reisvriendelijke Camera

Een kleine, goede camera is een leuk cadeau voor reizigers. Ze kunnen foto's maken zonder een zware camera te dragen. Kies voor een model met uitstekende foto- en videokwaliteit.

De GoPro is echt een te gekke camera! Hij is klein en compact. Je kunt hem gemakkelijk in je tas stoppen. Dit is handig als je op avontuur gaat.

Deze camera maakt coole video's en foto's van alles wat je onderweg meemaakt. Als je naar leuke plekken gaat, kun je met de GoPro al je avonturen vastleggen!

GoPro HERO 12 Black
Screenshot 2023-11-24 at 13.17.49

5. Reisnotitieboekje

Moedig de reiziger aan om hun ervaringen vast te leggen in een speciaal reisnotitieboekje. Of het nu gaat om tekeningen, notities of souvenirs, dit wordt een tastbare herinnering aan hun reizen.

Zo neem je je herinneringen altijd mee op reis. Te verkrijgen in verschillende kleuren, heel leuk voor onderweg.

Suck Uk Reisnotitieboek 20 X 12,5 Cm Kunstleer Zwart

6. Opvouwbare Zonne-oplader

Voor reizigers die graag off the grid gaan, is een opvouwbare zonne-oplader een onmisbaar gadget. Hiermee kunnen ze hun elektronische apparaten opladen met behulp van duurzame zonne-energie.

Een geweldig cadeau voor mensen die van kamperen houden.

Xamax® Solar Powerbank 30.000 mAh Charger – Qi Draadloze Oplader - Zonne energie - Snellader voor iPhone & Samsung – Externe Batterij USB C, USB A & Micro USB

7. Draadloze bluetooth speaker

Een Bluetooth-speaker is als een draagbaar feestje voor reizigers. Een geweldig cadeau voor avontuurlijke mensen die graag de wereld ontdekken en hun reiservaring willen verbeteren.

JBL Flip Essential 2 - Bluetooth Speaker - Zwart

8. Draagbare Hangmat

Geef de reiziger een comfortabele plek om te ontspannen met een lichtgewicht en draagbare hangmat. Perfect voor luie middagen op het strand, in het park of tussen twee bomen in de wildernis.

Draagbare hangmat

9. Duurzame Reisfles

Een herbruikbare en duurzame reisfles is zowel milieuvriendelijk als handig. Kies voor een model dat gemakkelijk te vullen en lekvrij is, ideaal voor hydratatie onderweg.

Reisfles met kopjes

10. Toilettas

Een universele toilettas of organizer is de perfecte metgezel voor elke reiziger. Met vakken en compartimenten houd je toiletartikelen en benodigdheden georganiseerd tijdens het reizen.

ForDig Toilettas Zwart - Hanging Toilet Reis Tas met Haak - Hangend Make-Up Etui Organizer voor Toiletartikelen - Toiletry Bag voor Dames & Heren - Reizen & Kamperen Koffer Accessoires

Tot slot

Deze cadeaus zijn anders dan normale reisaccessoires en zijn zowel praktisch als origineel, perfect voor elke reiziger. Dus, laat je inspireren en geef een cadeau dat hun volgende reis nog onvergetelijker maakt!

Top 10 cadeautips voor hem, de beste cadeaus voor mannen!

Top 10 cadeautips voor hem, de beste cadeaus voor mannen!

Het vinden van het perfecte cadeau voor hem kan soms een uitdaging zijn. Ontdek hier tips voor geweldige cadeaus en verras hem! 👨🏻🎁

Lees meer
Cadeautips voor mensen die alles al hebben

Cadeautips voor mensen die alles al hebben

In deze blogpost nemen we je mee op een zoektocht vol cadeautips voor mensen die alles al lijken te hebben.

Lees meer
Maak een verlanglijstje online aan

Maak je verlanglijst aan

Ben je klaar om de wereld van WishUp te ontdekken? Maak dan nu je gratis verlanglijstje aan! Je zult zien dat het super eenvoudig is en dat je binnen enkele minuten je eerste wenslijstje hebt aangemaakt.

WishUp is en blijft gratis voor iedereen. Je kan zoveel online verlanglijstjes maken als je wilt en je kan ook zoveel cadeaus toevoegen als je wilt. 🙌🏻